Ons bezoek adres
Ter Steeghe Ring 47, Zwijndrecht
Openingstijden
Ma - Vr: 07:00 -18:00

hrmcompleet


vitaliteit

verloning

arbo

 

 

 

Wat is HRM Compleet?

Schouwenburg Fysiotherapie is mede eigenaar van HRM Compleet. HRM Compleet staat voor:

  • arbodienstverlening
  • salarisadministratie
  • vitaliteit van jouw personeel.

Het team van Schouwenburg Fysiotherapie is verantwoordelijk voor het onderdeel vitaliteit. Vitaliteit is meer dan de afwezigheid van ziekte of het ervaren van fysieke gezondheid. Het hangt samen met werkplezier, productiviteit en inzetbaarheid. Vitaliteit is onderdeel van bevlogenheid. Bevlogenheid heeft positieve invloed op arbeidsprestaties; bevlogen medewerkers blijken hun eigen enthousiasme in stand te houden.

Wat doet HRM Compleet?

Wij zorgen ervoor dat jouw personeel fitter wordt waardoor ze langdurig inzetbaar zijn. Dit doen wij onder andere middels re-integratie trajecten en/of preventieve trainingen waarbij jouw medewerker(s) twee of drie maanden lang met een personal trainer aan het werk gaan. Indien er fysieke klachten aanwezig zijn, dan kunnen wij ook fysiotherapie en/of manuele therapie inzetten. Wij zien steeds vaker dat medewerkers die ziek zijn hun eigen fysiotherapiebudget al opgemaakt hebben en zich dus alsnog ziek melden.

Wil je ervoor zorgen dat jouw medewerkers vitaal, gezond, veilig en met plezier kunnen blijven werken en dat zij zich blijven ontwikkelen? Wij kunnen de juiste ondersteuning bieden bij het in kaart brengen van kwaliteiten en het ontdekken van nieuwe mogelijkheden.