Ons bezoek adres
Ter Steeghe Ring 47, Zwijndrecht
Openingstijden
Ma - Vr 07:00 - 18:00

Onze Missie

Bij Schouwenburg Fysiotherapie sta jij als patiënt/cliënt centraal. Wij richten ons op de individuele wensen en doelstellingen van jou als patiënt. Wij adviseren, coachen, begeleiden en behandelen. Wij hanteren eenduidige en innovatieve behandelmethodes waardoor onze behandelingen van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn.

Onze kernwoorden zijn:

  • Persoonlijk
  • Deskundig
  • Ervaren
  • Innovatief
  • Betrouwbaar

Onze Visie

Door de jaren heeft Schouwenburg Fysiotherapie een behandelvisie ontwikkeld die aansluit bij het beeld van de moderne fysiotherapeut: de fysiotherapeut als specialist van het houdings- en bewegingsapparaat en als vertrouwenspersoon.

Wij blijven ons maximaal inzetten voor een optimaal resultaat. De kwaliteit van de behandeling staat voorop. Dit is een continu proces waarbij wij nauwgezet de ontwikkelingen en vernieuwingen binnen ons vakgebied volgen, onder meer door het volgen van (bij- en na)scholing. Deze invloeden integreren wij in ons brede scala aan specialisaties en onderzoek- en behandelopties. Naast de individuele behandelingen besteden wij veel aandacht en tijd aan goede voorlichting, gericht advies, persoonlijke begeleiding en maatwerk trainingen.

Wij onderhouden nauw contact met verwijzers binnen de eerste en tweede lijn. Zo kunnen wij in het belang van de patiënt de juiste zorg afstemmen met andere zorgprofessionals daar waar de grenzen van ons zorgdomein bereikt worden.

Fysiotherapie Schouwenburg toetst haar klanttevredenheid door middel van de CQ-index, een vragenlijst die iedere patiënt na afloop van de behandeling krijgt toegestuurd. De resultaten van deze enquêtes worden verwerkt in ons praktijkbeleid.

Praktijk

image-divider

Onze Therapeuten

Richard Schouwenburg

Richard Schouwenburg

Fysiotherapeut & Podoloog

Big Reg nr: 69053178804

Bram van Uffelen

Bram van Uffelen

Fysiotherapeut en Manueel Therapeut

Big Reg nr: 89909259804

Karel Opraus

Karel Opraus

Fysiotherapeut en Orthopedisch Manueel Therapeut

Big Reg nr: 09034638804